Allmänt

Den senaste tiden

Hej hörrni!
Här har det inte blivit mycket uppdatering på senaste tiden, det vet jag om och ni behöver inte ständigt påminna mig om det i kommentarsfältet. 😉 Jag är helt säker på att många i min egen ålder förstår kaoset som just nu pågår i skolan inför betygsättningar med massor av slutprov, inlämningar, kompletteringar osv. Jag kommer tyvärr aldrig vara en sådan person som sätter det åt sidan för att blogga, det är bara inte så jag tänker. Därför hoppas jag att ni kan ha förståelse för denna period och den reducerade mängden bloggning, för det är jättejobbigt och väldigt tråkigt att bli bemött av massa negativa kommentarer när jag redan stressar med att hinna med allt annat. 

Nog om det, jag tänkte i alla fall ge er lite update kring den senaste tiden. Jag har poddat massor med Andrea (ni har väl inte missat att vi inte tar något sommaruppehåll?? :D), firat en av mina absolut närmaste vänner Sonja som igår fyllde 18 år och styrde upp en jätterolig middag med efterföljande fest osv osv. Något annat som även gör mig väldigt glad är alla bebis-saker som nu börjar ramla in i mängder hemma hos mig. Överallt är det små söta kläder, vagnar, sängar, gosedjur och badkar, för nu är det ju faktiskt inte alls långt kvar!! Ska bli så himla roligt och jag hoppas (har inte stämt av med pappa än) att jag kommer få tillåtelse att lägga upp lite bilder på Olivia – som hon ska heta – även här på bloggen. Jag tänkte inte göra henne till nån blogg-bebis, men samtidigt följer ju denna blogg mitt liv och när hon kommer så kommer hon ta upp stor del av det. Dessutom är min blogg inte extremt stor så uppmärksamheten kommer inte bli jättestor. 🙂 

 

 

Såhär ser lillans säng ut med matchande täcke, mobil (den som hänger ovanför sängen) och dekal som hänger på väggen. Den är även fylld med massor av gosedjur. Under sängen står även Ozzys säng så han kan vakta henne!

 

 

Ett svar till “Den senaste tiden

  1. Carli skriver:

    Didn’t know the forum rules allowed such brnilialt posts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.