Allmänt

Lob

c1000x529

 

När jag var och klippte mig senast klippte jag ju av min långa längder som jag var oerhört trött på. Jag tycker det är hur fint som helst med långt hår, men jag hade aldrig haft något annat. Dessutom tycker jag det är svårt att få långt, platt hår att se fixat ut till vardags, mitt hår hade i alla fall en tendens att bara lägga sig slickat utan någon volym och bli lite tråkigt.

Jag klippte av några decimeter, men var lite mesig eftersom jag inte visste hur jag skulle trivas med håret – fair enough. Men nu är det game time och jag är så himla redo att bli av med ännu mer, samt göra håret ljusare. En kall ombre på detta skulle int heller sitta fel! Kan ni se mig i ännu kortare hår?

7 svar till “Lob

 1. Felicia skriver:

  JA! Tror verkligen det kommer vara supersnyggt på dig, köör!

 2. Klara skriver:

  Det skulle nog bli snygt!?

 3. Moa skriver:

  åh ja! du skulle passa så bra i det!

 4. M skriver:

  Men jaa, kör!! Skulle du säkert passa asbra i 🙂

 5. Hanna skriver:

  Hej,

  Tror du hade passat superbra i lite kortare. Jag har haft långt hår alltid känns det som, tills jag en dag bestämde mig för en page, och sen dess har jag alltid gått tillbaka till det! Mycket lättare att styla och ser fräschare ut 🙂 you go girl!

 6. Elvira - http://elvirakavallin.se/ skriver:

  Kan definetivt se dig i kortare hår, är själv som dig och har haft långt hår typ alltid. Men nu har jag faktiskt bokat en klipptid för att klippa av allt typ vid nyckelbenen. Kommer bli en stor förändring, men bara till det bättre. Hoppas du hittar det som gör dig nöjd 🙂

 7. Sofia skriver:

  Hej!! 🙂 vet du vad tjejen på bilden till höger heter?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.