Inredning

Walk-in-closet

c1000x486

Jag har flera ”missions” kvar att ta tag i här hemma, men en grej jag verkligen känner att jag vill ta tag i är vår klädkammare/walk-in-closet. Vi har ju självklart satt in byråer och sådär, men jag känner inte att den är smart planerad. Framförallt våra (eller mest mina, hehe…) skor har blivit ett jätteproblem och nu när vi är mellan två säsonger är det överbelamrat med skor i vår hall. Och jag vill inte ens prata om alla klackskor man samlat på sig under åren! Samtidigt vill man ju kunna ha alla skor man använder framme, inte behöva skjutsa i dom i en kasse i förrådet.

Problemet är bara att den inte är gigantisk, jag skulle t.ex. inte ha plats med någon form av ö i mitten, dessutom tas en del av utrymmet upp av ett städskåp, samt ett proppskåp. Just proppskåpet sitter i och för sig bakom dörren, men det gör det ju svårt att förvara skor på baksidan av dörren i en hängare.

Att inreda en walk-in-closet är ju inget man gör varje dag kanske, men om någon av er har några ”hacks” eller smidiga lösningar så får ni jättegärna hjälpa mig! Får panik över att inte ha plats med alla grejer. 🙁

3 svar till “Walk-in-closet

 1. Julia skriver:

  Hej Mathilda!
  Ikea har lådor som man hänger upp påvägen som är till för just skor, där finns med både enkel och dubbelfack!
  Ha en bra dag!

 2. Hanna Eriksson skriver:

  ”Inredning, inspiration och renovering” är en grupp på facebook som har jättemyclet tips och ideer! Om du skriver en kommentar där i kommer du garanterat få många bra svar 🙂

 3. Mathilda Björklund Thüritz skriver:

  Eftersom detta är ett så gammalt inlägg har du säkert redan löst detta problem, men om så inte är fallet så finns denna http://www.ellos.se/ellos-home/skoforvaring-fast/238683?N=1z141vvZ1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=34&selArt=970791&pr=0C1B2S3T kanske inte den mest estetisk tilltalande skoförvaringen men eftersom den går att hänga både på dörren och väggen tar den väldigt lite plats 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.