Podcast

Avsnitt 110 – Tusen tack

1461461688-256
En bild från i lördags när vi var på Café Opera och firade Andrea’s födelsedag!

 

Veckans avsnitt ägnar vi åt två roliga händelser som hänt nyligen, nämligen Finest Awards och Andrea’s födelsedagsfirande! Ni som följer mig på snap fick ju lite glimtar av i alla fall kvällen då Finest Awards ägde rum, men här berättar vi mer detaljerat om galan, efterfesten och hur vi firade in Andrea’s 20-årsdag på tolvslaget. Jag tar även upp Sveriges väder för diskussion, jag kan fortfarande inte släppa hur det ens är möjligt att temperaturen och klimatet skiftar så mycket under så kort tid. Det är konstig värld vi lever i!

Lyssna gör ni som vanligt i iTunes eller i appen Podcaster, allt ni behöver göra är att söka på ”Mathilda och Andrea Blogpod”!

2 svar till “Avsnitt 110 – Tusen tack

  1. Matilda skriver:

    Var är den vita klänningen från?? Supersnygg!

  2. My Bergqvist skriver:

    Måste bara säga vad otroligt fin du blev i kortare hår! Passade dig verkligen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.