Allmänt

Kvällsoutfit

20160630-093411
IMG_9639 IMG_9649 IMG_9663
Virkad topp – Gina // Långkjol – Gina // Skor – Din Sko

Såhär såg jag ut en kväll här på Cypern, första kvällen för att vara exakt. Eftersom mina ben fortfarande var genomskinligt bleka ville jag ha något som hjälpte mig att ”cover them up” litegrann, en långkjol blev resultatet. Den har två slitsar som ändå hjälper till att lufta lite, då blir det faktiskt inte så varmt!

Båda plaggen kommer från Gina’s sommarkollektion från i år, har man tur kan man med andra ord säkert fortfarande hitta nåt av de i butik. Skorna är från förra året, men det är ju en väldigt klassisk modell och nåt liknande går säkert fortfarande att hitta. Annars finns en liknande sko från Nelly i flera olika färger!

3 svar till “Kvällsoutfit

 1. Matilda Berlin skriver:

  Men åhh vilken underbar kjol! Den ska jag klicka hem på en gång! Lider av samma blekvita-ben-problem 😉

 2. Felicia skriver:

  Du bar upp det så fint! Ska klicka hem toppen på direkten, super snygg! Är det väldigt varmt i Cypern nu?

  http://www.devote.se/FeliciaMagdalena

 3. Eira skriver:

  Sjukt snygg outfit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.