Matlagning

BBQ-dinner

IMG_0212 IMG_0214 IMG_0215 IMG_0222

 

I fredags, dvs kvällen innan vi åkte upp, var pappa & Ann snälla nog att bjuda mig och Oskar på middag så vi skulle slippa stöka ner så mycket innan vi åker. Hatar verkligen att åka hemifrån och lämna det stökigt hemma, det är ju nämligen ännu tråkigare att komma hem till röran sen. Vi hade grillkväll och medans jag åt marinerade quornfiléer (my favourite thing) så åt de andra kyckling och fläskfilé. Till det åt vi halloumi, grillade grönsaker, potatis, majskolv och bea. Sommar på en tallrik, helt enkelt. Och ja, känslan blir exakt densamma även fast man inte äter faktiskt kött till. Konsistensen är som kyckling och precis som med mycket annat kött, t.ex. just kyckling, så är det ju marinaden som ger själva smaken.

I höst när det börjar mörkna är det verkligen middagar ute i kvällssolen som dessa man kommer sakna!

Ett svar till “BBQ-dinner

  1. Janina skriver:

    så härligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.