Allmänt

Curly hair, don’t care

c1000x439

 

Det här mina vänner, det är ‘the face of someone who’s buying a new camera today’! Även fast det kommer svida en den i plånkan min så är det ju faktiskt är väldigt rolig grej att köpa, jag kommer ha hur mycket nytta av den som helst ju. Den har dessutom också en väldigt bra (har jag hört) video-funktion som kommer göra mina kommande Youtube-videos en stor tjänst. Modellen jag kommer köpa är i alla fall Canon 70D (18-55 mm) och sen tänkte jag även passa på att köpa ett stativ!

Vad tycker ni för i övrigt om min lite lockigare look? Rebecka gjorde två inbakade flätor på mitt hår igår när det var blött som jag sen sov i. Imorse fick jag platta till håret lite för att det inte skulle stå åt riktigt alla håll, men annars så är ju just det en ganska smidig vardagslösning för lite roligare hår. Nu ska vi äta en snabb lunch och efter det åka iväg på kamerajakt, kostymjakt och ballongjakt till Olivias kalas på lördag! Kram

5 svar till “Curly hair, don’t care

 1. Tilda skriver:

  Gud vilken fin blus! Vart har du köpt den??<3 Kram

 2. M skriver:

  Wow! Du är verkligen jättesnygg på dessa bilder<33

 3. Nathalie skriver:

  Du passade riktigt bra i det!!

 4. Amanda skriver:

  Åh kul att du kommer lägga upp fler youtube videos, och superfint hår!!
  Vart har du köpt tröjan, den är så snygg!! <3 Tack för den bästa bloggen!

 5. Olivia skriver:

  Varifrån är tröjan??:-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.