Bakning

Min första bakvideo!!


Den är äntligen här!! Min första bakvideo, yey!
Precis som jag säger i videon så har jag längtat efter det här jättelänge och jag hoppas ni kommer gilla den. Min förhoppning är att fortsätta lägga upp bakvideos, förutsatt att ni tycker om dem, och är det något speciellt ni vill att jag bakar så är det bara att hojta till.

Återigen, hoppas ni gillar videon! Glöm inte att titta i HD-kvalitet och att självklart komma ihåg att trycka på ”prenumerera”-knappen. 😉

PS. Har fått flera frågor angående tröjan, den är från Zara!

17 svar till “Min första bakvideo!!

 1. Wendela skriver:

  Vore superkul om du kunde göra några veganska bakvideos! 🙂

 2. E skriver:

  Vad du är duktig!! Fortsätt gärna med fler bak-/matvideos! Blir alltid så inspirerad av att gå in och läsa på din blogg 🙂

 3. Elin skriver:

  Hej! Vad jobbar du med just nu? Bara bloggen?
  Kram

 4. Kajsa skriver:

  Vilken bra video! En önskning till nästa bakvide är att skriva alla ingredienser på en skärm istället för rullandes! Det är så mycket lättare att ta en screenshot på dem då!! Hoppas verkligen att du gör fler!

 5. Julia skriver:

  Jag tycker oftast inte om att baka, mest för att jag är rädd för att göra fel men kände med din video att jag nog skulle klara det! Om du vill ha lite feedback tycker jag att det hade varit bra att se till exempel hur fluffigt du valde att göra äggen och sockret eftersom att det är en definitionsfråga. I alla fall, jättebra video! Fortsätt med sådana <3

 6. Elin skriver:

  Åååh vill se mer av detta! Så grym video! Blir ju inte liiite sugen 🙂
  KRAM

 7. Freja skriver:

  Grymt!! Ser gärna vegetariska matlagningsvideos också 🙂

 8. AmandaÅ skriver:

  Åh hur gott!!!? Superbra video, vill verkligen se flera!!

 9. Linnea skriver:

  Du är så himla duktig!! Blir så glad av allt i denna video, och det ska bli kul att se fler av dina videos i fortsättningen 🙂 Keep up the good work, du är så inspirerande <3

 10. Emelie skriver:

  Mycket bättre i videoformat , lättare att förstå då! Ett önskemål är att se macarons

  En fråga som inte riktigt är relevant handlar om när du kommer till Jönköping. Jag bor där och jag undrar, om jag ser dig t.ex. tillsammans med Oskar, föredrar du hellre att man ska av respekt inte gå fram och hälsa eller? Lite svårt där!

 11. Janina skriver:

  måste testa dessa!

 12. Hanna skriver:

  Åh dom ser supergoda ut!

 13. sofie skriver:

  videon var super bra!! gör gärna fler, ska testa baka dessa i helgen bara för jag blev så inspirerad haha. Men de kommer förmodligen inte bli lika goda och fina som dina, då du är på proffsnivå och jag är amatör

 14. Hanna Karlsson skriver:

  MER BAKVIDEOS! 😀

 15. Evelina skriver:

  Önskar fler bakfilmer ☺

 16. Anonym skriver:

  Det här är det BÄSTA JAG VET!!!! Kan kolla i timmar på sånt här haha och det gör det bara ännu bättre och roligare att det är du som gör det!! <3

 17. Ida skriver:

  Super bra! Ser gärna fler 🙂 matlagningsvideos också!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.