Allmänt

Sista lunchen

IMG_1843 IMG_1846 IMG_1848 IMG_1844

 

Innan mitt tåg gick så tog jag och Oskar bussen till nåt ställe som jag inte kommer ihåg namnet på (Östra centrum kanske…) för att äta en sista lunch vid vattnet innan jag åkte. Vi hamnade på restaurangen NEO som serverade en prisvärd Dagens Lunch! Vi både tog friterade sötpotatisfrikadeller med aioli och mozzarella, till det fick man sedan plocka fritt på deras ”tillbehörsbuffé” som hade bröd, potatis, sallader, couscous och lite till. Det var strålande väder i Jönköping idag så vår utsikt gick inte att klaga på.

Och nu sitter jag på tåget på vägen hem igen och det känns som Oskars flyttdag all over again. Inte riktigt lika jobbigt kanske, men samtidigt otroligt tungt. Att säga hejdå utan att veta när man ses igen är verkligen inte roligt, sen lär vi ju ses inom några veckor men det är jobbigt att inte veta. Eftersom vi bodde med varandra innan så gick vi så otroligt snabbt tillbaka till rutinerna nu när jag var där dessutom, så väldigt mycket kändes så himla naturligt. Tanken på att sova ensam inatt känns därför väldigt tråkig, hade liksom nästan vant mig igen vid att slippa det. Suck! Och det värsta är väl att man aldrig kommer vänja sig.. 🙁

5 svar till “Sista lunchen

 1. Matilda Berlin skriver:

  Vet precis den känslan… Inte alls kul! Men maten såg i alla fall fantastiskt god ut

 2. nathalie skriver:

  prova äta på bryggan nästa gång du besöker jkpg! så himla god mat, de ligger precis bredvid neo.

 3. Joephine skriver:

  Så jobbigt, har precis flyttat ihop med min pojkvän och kan inte tänka mig hur jobbigt det hade varit att bo ensam igen nu. Hoppas du får en fin dag iallafall!

 4. Janina skriver:

  stället ser mysigt ut!

 5. Linnea skriver:

  Jag hade distansförhållande med min pojkvän i ett år. Vi sågs ca 1 gång i månaden (ca 60 mil). Det suger men tiden går och jag har aldrig varit så långvarigt lycklig sen vi flyttade ihop. Det är bra med perspektiv. Förstår exakt din känsla om ensamhet och saknad! Kram 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.