Bakning

Bullfrossa på g

c1000x693

 

Här kommer något ni inte får missa, nu i helgen är det nämligen bullfrossa här i bloggen! Inför kanelbullens dag nästa tisdag så hyllar jag vårt klassiska bakverk kanelbullen genom att ge den tre nya ansikten. Eller.. två egentligen, ett av recepten är mitt bästa recept på klassiska kanelbullar och jag kommer också med mina allra bästa tips. Har faktiskt några ”life-hacks” i kanelbulleväg som förhoppningsvis kommer hjälpa er på traven. Så tre recept, varav två är lite mer nytänkande sätt att göra dem på.

Första receptet kommer upp nu på fredag, det andra på lördag och det sista på söndag. Min tanke är att ni då hinner baka mina (förhoppningsvis) goda bullar innan tisdag. Håll utkik här under helgen så missar ni ingenting!

4 svar till “Bullfrossa på g

 1. Sofia skriver:

  Jaa älskar kanelbullar, typ det godaste som finns enligt mig!

 2. Moa skriver:

  Ååh, ska baka bullar på lördag så hade ju varit dunder att få höra dina tips innan dess! Men men, hinner ju med ett och kanske två i alla fall! 🙂

 3. Petra skriver:

  Ååå så gott 😀 Ska lätt gå och köpa stora bullar!

 4. Vilma skriver:

  Kan du inte testa att göra vegansk kanelbullar? Hds varit kul att se skillnaden mellan de och vanliga + att jag själv är vegan 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.