Bakning

Mathilda bakar – Äppelpizza

God förmiddag allihopa! Nu är det dags för ännu en bakvideo och jag har gått in på tema ‘höst’. Höst för mig är mycket äpple, kanel, nötter och kolaliknande smaker – flera av dom hittar ni i den här desserten. Precis som jag även säger i videon så är det här supersmidigt att göra till många, men då kan man ju göra en stor rund äppelpizza eller i rektangulär form.

Jag tror jag slängde ihop allt det här på 30 minuter och smidigt nog så går ju väldigt mycket att förbereda i förväg, sen är det bara att sätta in den i ugnen när gästerna kommer. Servera med en klick vaniljglass eller vaniljsås, hur gott som helst!

4 svar till “Mathilda bakar – Äppelpizza

 1. Josefin skriver:

  Alltså ma fakking haaad vad du är fin. Du är verkligen en jättefin människa både utan och innan Mathilda! Glöm inte den här kommentaren utan tänk på den nästa gång du googlar Olivia Palermo <3

  1. Världens bästa kommentar, tack så jättemycket <3 <3 <3

 2. Tess skriver:

  Fina fina Mathilda! Du är så himla duktig<3

 3. Rebecka skriver:

  vart kommer tröjan ifrån? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.