Allmänt

Resultatet från min målning

img_1892img_1894

Dessa bilder la jag upp i samband med att jag och mamma påbörjade vår målning, eller rättare sagt strax innan. Fönsterkarmarna var verkligen rödbruna, de passade inte alls med de gråa fönsterbrädorna eller egentligen något annat. Det var verkligen på tiden att jag tog tag i det där och nu är jag äntligen helt färdig! Därför tänkte jag bjussa på lite ”efter”-bilder från mitt lilla projekt här hemma.

img_2291
img_2294img_2289

Ursäkta mig, men hur stor skillnad blev det inte? Jag är så otroligt glad över att jag åsidosatte tid för att göra det här och jag är även väldigt tacksam över att jag gjorde det själv. Det hade kostat mig många tusenlappar att ta dit en målare för att göra samma jobb och jag tycker faktiskt jag lyckades väldigt bra själv också. Det var lite pilligt runt handtagen, men väldigt värt tiden. Jag satte på en bra podcast i högtalarna och lät det ta sin tid. Vad tycker ni då?! Blev det inte otroligt mycket skönare att titta på mina fönster, haha? Jag tycker liksom det känns avslappnande att titta dit numera, innan stack det i mina ögon….

10 svar till “Resultatet från min målning

 1. Hanna skriver:

  Åh så fint det blev! Bra jobbat 😀

 2. johanna skriver:

  Vet ju att du är inne i en stressig period nu men kan du inte, när du har tid, tipsa om ENKLA vegetariska vardagsrätter?
  Vill så gärna bli vegetarian men det enda jag äter nu som är vegetariskt är typ soya nuggets från hälsans kök, sallader, potatis och purjolökssoppa och pannkakor osv. Dvs enkla grejer.

  Är verkligen inget fan av bönburgare, linser osv som verkar rätt krångligt att göra samt inte är gott så om du har några tips på enkel och snabb vegetarisk vardagsmat så skulle det uppskattas!!

  Liksom vad ska man byta ut köttbullar och makaronerna mot? Eller spaghetti och köttfärsåsen? Ja du fattar. När man kommer hem efter skolan/jobbet och är hungrig och vill att det ska gå fort men också vara vegetarisk! Behöver tips, inspiration och hjälp haha 😀

 3. Cornelia skriver:

  Att sånt litet kan göra så mycket i en lägenhet, skitfint!

 4. Anonym skriver:

  Det blev verkligen jättefint! =) Kan du inte visa lite mer bilder på lägenheten, eller göra en ”house tour” video?

 5. J skriver:

  Hej Mathilda! Tycker det är väldigt interessant att läsa om hur det är att vara vegetarian ur ditt perspektiv samt dina åsikter kring det. Du verkar vara en så vettig person! Jag har en fråga till dig, vet dock inte om du har skrivit något kring det innan då jag är en relativt ny bloggläsare. Jag undrar hur du ser på att bära päls, läder etc? Tycker du det är rätt/fel? Har dina tankar ändrats efter du blev vegetarian? Måste man vara emot päls/läder för att kunna vara vegetarian/vegan? Går det hand i hand? Kan t.ex en vegetarian bära en skinnjacka av äkta läder? Är det någon skillnad på päls och läder? Många frågor kanske men hade varit väldigt interessant att få höra din åsikt! Puss och kram!

 6. Petra skriver:

  WAOW! Alltså, vilken skillnad! Sjukt bra jobbat 😀

 7. Annie skriver:

  Åh, viken skillnad det blev! Jättefint! Bra gjort att göra det själv också 🙂

 8. Sofie skriver:

  Jättefint ju!
  Jag var lite skeptisk innan att det skulle se ”hemmamålat” ut men det där blev ju riktigt bra! 🙂

 9. Sara Larsson skriver:

  Vad fint det blev!! 🙂

 10. Amanda skriver:

  Det bler verkligen superbra! Vad duktig du är! ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.