Bakning

Halloween-bakning på g

img_2302

Den här bilden har jag lagt upp för någon vecka sen också, då berättade jag att mina Halloween-bakverk är på g och snart kommer upp här på bloggen. Denna gången kommer jag med ännu bättre nyheter, imorgon är det nämligen dags! Halloween firas i USA imorgon och Allhelgonahelgen är nästa helg, nu känns det därför lämpligt med lite Halloween-känsla här i bloggen. Det kommer komma totalt tre Halloween-bak såvitt jag vet nu, en kommer vara i videoformat och två inte.

Hoppas ni är taggade för imorgon kommer första Halloween-receptet upp!

3 svar till “Halloween-bakning på g

  1. lisa skriver:

    Läste andreas blogg om att du bjöd på kladdkaka med smak av pepparkaka, lät ju jättegott!! dela gärna med dig av receptet 🙂
    kram

    1. Hej! Det kommer upp lagom till kladdkakans dag om ett par veckor! 🙂

  2. Petra skriver:

    Äntligen video igen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.