Youtube

Lucka 3 & 4 – Mathilda & Andrea’s julkalender

Här kommer både lucka 3 & 4 på samma gång, av nån väldigt märklig anledning så hade jag glömt att lägga upp gårdagens lucka här i bloggen. Så kan det gå ibland! Här kommer dom i alla fall, på den tredje videon har vi ett blindtest med pepparkakor, glögg och julmust och i dagens klipp tävlar vi i ett julquiz!

Vad tycker ni om julkalendern hittills? Det är ju många som gör just julkalendrar på Youtube och jag hoppas ni hittar tid till att titta på våran också, då skulle vi blir superglada! Mycket jobb ligger bakom den och än är det inte klart ännu, men det har varit såååå roligt!

4 svar till “Lucka 3 & 4 – Mathilda & Andrea’s julkalender

  1. Huur får man tag i en lika dan tröja som du har på 4e videon? Så himla fin!

  2. Sara skriver:

    Mathilda! Vart är din tröja ifrån? <3

  3. Jag tycker att eran julkalender är grym. 😀

  4. Josefin skriver:

    Men.. Du hade ju rätt i quizen! Det finns inte alls peppar i pepparkakor.. Men ingefära har man ju 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.