Youtube

3 snabba treats – Mathilda & Andrea’s julkalender

 

Idag är det den 8e december och det betyder såklart den 8e luckan i vår julkalender! Den här luckan är jag ensam och visar er tre perfekta julgodis till julafton eller adventsmys. Jag kommer inte göra så mycket julbak här i bloggen eftersom vi håller på med julkalendern, men förhoppningsvis hittar ni lite inspiration här. Jag kan även hinta om att videon som kommer upp imorgon på Andrea’s kanal också är bakrelaterad! 🙂

Jag lägger upp så gott som varje lucka här i bloggen, men visst prenumererar ni på våra kanaler? Ni hittar min kanal HÄR och Andrea’s kanal HÄR! 

Ett svar till “3 snabba treats – Mathilda & Andrea’s julkalender

  1. Bra videos! Älskar verkligen att ni är så himla duktiga att lägga ut varje dag denna månad. All cred till er!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.