Allmänt

Presenter från mitt hjärta

Nu har ju min födelsedag passerat och jag har fått så himla mycket fina presenter. Jag är verkligen jättenöjd med allt och jag fick mycket som jag behövde, fast utan att det blev tråkigt och praktiskt. Här ovan ser ni vad Oskar gav mig! Överst är ett par nya träningsskor från Nike, på mittenbilden ett par superfina örhängen från Lily & Rose och underst en mindre plånbok från Malene Birger. Jag har varit så himla less på min ganska stora plånbok och på sista tiden har jag börjat gå runt med mina kort lösa i jackfickan, det är ju inte alls bra. Jag tror verkligen att alla dom här presenterna kommer komma till användning och jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har honom. Hade blivit glad för så himla mycket mindre, men samtidigt känns det roligt att han ville skämma bort mig. <3 <3

2 svar till “Presenter från mitt hjärta

  1. Maja skriver:

    Vad kom spets toppen ifrån som du hade på din födelsedag när ni va ute och fira? Den va så sjukt snygg!

  2. Johanna skriver:

    Kan du inte snälla göra en mini Stockholm guide? Du kan göra en stor guide också haha men om du inte har så mycket tid kan du väll göra en liten mindre?

    Jag och min kompis som båda är 19 år ska dit i slutet av våren/början av sommaren så vi skulle behöva lite tips på saker man kan göra då + ställen att äta. (Både frukost, lunch och middag). Vi ska förmodligen inte gå ut så det behöver du inte tipsa om men vill veta dina typ topp 3 restauranger, topp 3 aktiviteter, topp 3 affärer osv.

    Du är ju ungefär i samma ålder som oss så skulle verkligen uppskatta en Stockholmsguide från dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.