Allmänt

Topp 9 – Instagram

Såhär under årets sista dagar så sitter jag och kollar tillbaka lite i mina flöden, bland annat på Instagram. Och vad alla bilder ovan har gemensamt är att det är dom nio bilder som ni gillat mest under 2016 – min topp 9 helt enkelt! Jag kan snabbt dra slutsatsen att selfies eller bilder på mig generellt sätt verkar väldigt uppskattat, så det ska jag bli bättre på under nästa år. De flesta bilderna är även från den senare delen av 2016, men det beror ju också på att min Instagram har varit betydligt större då.

Något jag märker, och på ett sätt tycker är lite tråkigt, är att ingen av min bakbilder är med i toppen. På ett sätt är det superviktigt att veta eftersom bakningen tar väldigt mycket tid. Om det inte är det mest uppskattade här i bloggen/i mina kanaler ska jag självklart lägga extra krut på något annat istället. Har ni några önskemål på vad det skulle vara – eller är bakningen fortsatt något ni vill se?

Och visst följer ni alla mig på Instagram? Om inte så är det hög tid att ni gör det nu! 😉 Jag heter @mathildalundqvists och sen har även jag & Andrea ett gemensamt konto som heter @mathildaochandrea. 

7 svar till “Topp 9 – Instagram

 1. Anonym skriver:

  Dina recept på bakning och maträtter är otroligt efterfrågat och populärt hos mig!!
  Älskar dina recept! Vill själv bli vegetarian så extra roligt att få dina tips på olika rätter!
  Så snälla fortsätt uppdatera med recept på bakning och maträtter! Kram <33

 2. Anonym skriver:

  Bakrecept och Matlagningsrecept!! Gillar dina tips otroligt mycket! Inspererande :))

 3. Hanna skriver:

  Jag älskar att se bakning och matlagning i din blogg, vill inte att de minskas! 🙂

 4. elsa skriver:

  Jag tycker att ett varierat flöde är bäst och vad jag själv har sett och upplevt är att ”selfies” oftast brukar få flest likes på de allra flestas instagram. Vet inte om folk gillar fler bilder som är på en själv haha. Jag tycker att det är kul med bakbilder, ”miljö”bilder och selfies, variation är roligast!

 5. Emma skriver:

  Sluta inte baka!! Blir så inspirerad av både bakning och vegansk matlagning! <3

  Gott nytt år!

 6. Frida skriver:

  sluta inte baka! blir så inspirerad av dina inlägg!

  1. Jimbo skriver:

   Wow, that’s a really clever way of thkniing about it!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.