Allmänt

Helgens planer

Välkommen efterlängtade fredag! Ska ni göra något roligt i helgen? Såhär ser mina planer ut:

FREDAG: Jag ska börja dagen med att städa i lägenheten innan jag åker in till stan och äter lunch med Andrea. Sen bär det av hem igen för att fortsätta städa innan jag ska iväg på en födelsedagsmiddag på kvällen!

LÖRDAG: Kl 10.00 kommer byggarna för att spackla och slipa lite, beroende på hur lång tid det tar kanske vi sätter dit golvlisterna/socklarna redan då, annars får vi vänta lite med det. På kvällen ska jag hem till Sonja på middag, det är sällan vi gör sånt såhär spontant så det ska bli väldigt trevligt. 🙂

SÖNDAG: Förbereda ”Veckans Vego” under dagen och annars bara fortsätta i lägenheten. Det är verkligen kaos hemma just nu, det känns som strax efter vi flyttade in och jag får panik på det. På söndag kväll hoppas jag verkligen att det ser ok ut hemma…

4 svar till “Helgens planer

 1. Erika skriver:

  Hej,
  Kul att renovera och skönt att få ett sovrum! 🙂
  Undrar bara om ni ska sätta fast socklarna innan ni målar? Ska ni måla in socklarna i samma färg eller hur kommer det sig?

  1. Hej! Nej, då måste jag varit otydlig! Vi ska sätta fast socklarna efter att vi målat, i alla fall i sovrummet så kommer väggarna vara gråa och socklarna vita. 🙂 Kram

 2. Rebecka skriver:

  Va fint sovrummet blir!
  Men skulle vara roligt att höra vad du tycker om universitet so far 🙂

 3. Victoria skriver:

  Verkligen jätteroligt med så mycket uppdatering, keep up the good work!! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.