Allmänt

Ny jacka!

Hur snygg är inte min nya jacka?! Den är otippat nog från Indiska, jag brukar sällan hitta saker där. Men just den här jackan har jag gått och spanat på länge, och en dag visade den sig vara nedsänkt och då slog jag till. Jag hade den på en utgång i fredags och under dagen idag, den är med andra ord lätt att klä upp & ner. Den är som ni ser mörkblå i färgen med rosor som går i rosa och vitt! Jag hittar den konstigt nog inte på Indiska’s hemsida, men den kostade i varje fall ca 400 kr på rea, jag har för mig att ordinarie pris var 599. Den finns alldeles säkert kvar i butik!

6 svar till “Ny jacka!

 1. Josefin skriver:

  Hej! Kan vara så att jag missat och du redan sagt att du ska göra det, men kan du tipsa om påskdesserter? Gärna något med typ maräng/lemoncurd och sådär, så gott ju 🙂 Tack på förhand, kram på dig!

 2. Anonym skriver:

  Vart är den vita tröjan du har under jackan ifrån?

 3. Lovisa skriver:

  Vart kommer den vita tröjan ifrån? Den du har under jackan:)

 4. Amanda skriver:

  Så fin! Vart har du köpt solglasögonen? Kram

 5. MOA NACHTWEIJ skriver:

  Men gud så fin Mathilda! Passar så bra <3

 6. Kajsa skriver:

  Super fin!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.