Skönhet

Pink midi-skirts

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN NELLY.COM & GINA TRICOT.

Åh, jag är så kluven när det kommer till den här trenden…. Jag tycker verkligen det är superfint med dessa typer av kjolar och jag önskar verkligen att jag klädde i dem – men problemet är att jag inte gör det. Jag ska på konfirmation i helgen och jag gick till och med och köpte en rosa midi-kjol på Gina, men jag fick efter lite omtanke gå och lämna tillbaka den. Jag tycker problemet på mig blir längden, den ska ju inte vara längre än till knäna eller strax under. På mig ser det bara ut som en långkjol som krympt i tvätten, SUCK. Skulle verkligen vilja hitta en variant som passar mig i längden!

Till er som inte har samma problem som mig finns det i alla fall flera typer och modeller att välja mellan, är man sugen på en rosa så kommer några alternativ här:


1an // 2an // 3an // 4an

1an i det här collaget är den jag köpte hem, visst är den fin? Jag tänkte tänkt bära den till en ljust beige topp, kanske till och med en polotröja, och ett par ljusa klackar. Det hade varit så fint!! Jag får fortsätta leta. 🙂

2 svar till “Pink midi-skirts

  1. Emilia skriver:

    Många hemsidor har ju en ”petite collection”, typ Missguided, Asos och Zalando, så kolla om de har något att erbjuda!:)

  2. Julia skriver:

    Jag är inte heller särskilt lång so I know your struggle. Här kommer ett supertips: Lämna in för långa klänningar, kjolar och byxor för att sys upp! Har man symaskinsskills kan man ju sy upp själv, men är man som jag inte alls bra på sådant kan man lämna in kläder hos en ‘sömmerska’ (låter så konstigt och gammeldags men kommer inte på något bättre ord!?) för ett ganska överkomligt pris! Har själv gjort detta ett par gånger, bland annat med min balklänning, och det blev superbra. Googla bara ‘sömmerska i Stockholm’ typ! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.