Allmänt

Walking in Paris


Vårt hotell sett från utsidan! 

 

  


Det här var innan hettan kom, här var det varmt – men ändå behagligt. Det var det inte sen, haha!


Vi promenerade från vårt hotell bort till Bastille, efter det gick vi längs något vi tror var en del av Seine. Såhär fint var det här!

 
Det fanns blommor och rosor i mängder!

Här kommer äntligen min första uppdatering från Paris!! I skrivande stund är vi inne på vår tredje och sista hela dag, sen har vi halva morgondagen kvar också. Det här är egentligen bara bilder från vår första förmiddag i Paris, efter att vi kommit fram till vårt hotell runt 10 på förmiddagen gick vi ut på en lite promenad i området där vi bor. Vårt hotell ligger i Marais i de nordöstra delarna av centrala Paris. Vi tänkte att det kunde vara kul att lära känna vårt närområde och gick därför runt i ca 1,5 timme innan vi satte oss ner och åt lunch, mer om det i ett eget inlägg. 😉

Jag har stooora problem att få upp inlägg härifrån för wifi:t på hotellet är verkligen inte bra. Bilderna laddas liksom inte upp! Och internetdelar jag och försöker den vägen så laddas inte heller bilderna upp. Så det kan bli så att många Paris-inlägg kommer upp först i efterhand, det suger men sånt är livet! 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.