Allmänt

Sista bilderna från Hvar

De sista bilderna från Hvar är från solterassen på översta våningen som jag och Andrea nyttjade båda dagarna vi var där. Själva terassen låg med fin utsikt över både stan och havet och den tillhörande poolen låg inomhus. Detta trodde jag och Andrea var något negativt, men det var faktiskt riktigt skönt och ännu mer svalkande. Poolen var fylld med vatten från havet så det kändes nästan inte som att man badade i en pool. 😉

Igår kom vi i varje fall hem efter 5 dagar i Kroatien – ett land jag föll pladask för. Jag ska faktiskt tillbaka dit redan om en månad tillsammans med familjen på mammas sida och det ska bli oerhört kul. Vi ska inte till Split utan en annan ort, men jag hoppas på att vi åker till Hvar, eller alternativt Brac, en dag på resan. Har nån av er varit på Brac? Eller finns det någon annan ö man bara inte får missa?

7 svar till “Sista bilderna från Hvar

 1. Josefin skriver:

  Hej Mathilda. Jag ska snart åka utomlands för första gången som vegetarian. Hur upplever du det att äta vegetariskt utomlands? Är det lätt att hitta vegetariska alternativ eller måste man leta sig till en resturang som erbjuder den kosten?

 2. Elvira skriver:

  Hej! Jag har varit på Brac. Vi bodde i orten Bol som är en liten fiskeby som ligger nära hamnen. Vi hyrde cyklar en dag och cyklade längs en promenadsträcka längs kusten och stannade vid olika stränder vilket var så sjukt vackert. En dag åkte vi också upp till öns högsta punkt och kollade på utsikten och sen vidare till en känd strand där de har spelat in nån film tror Jag. Minns inte vad stranden heter men det är bara att googla

 3. Julia skriver:

  Brac är en jättefin ö. God mat och trevliga människor. Jag tipsar även om att åka till Bol. Jättefint och klart vatten. Det finns även en fin utkiksplats i Bol över stranden

 4. Matilda skriver:

  Du får inte missa Zlatni Rat om du besöker Brac, jättefin strand! Har även hört att Dubrovnik ska vara väldigt fint, har dock inte varit just där 🙂

 5. Moa skriver:

  Jag var på Brac en vecka med familjen förra sommaren och det var underbart!! Rekommenderar verkligen!

 6. Jennifer skriver:

  Dubrovnik och gå i gamla stan där är helt FANTASTISKT😍

 7. L skriver:

  Åh så fint ni har haft det!!

  Hej Mathilda!
  Jag och min kille funderar på att åka till Split i sommar samt försöka spendera en natt i Hvar precis som ni. Dock vet vi inte vart vi ska bo, så jag undrar om du snälla kan tala om för mig vart ni bodde under er vistelse i Split samt Hvar. Är dessa bilder tagna från hotellet i Hvar? Jag hoppas du finner orken till att svara!

  Ps. tack för en grym blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.