Skönhet

Min midsommarklänning

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAMLÄNKAR/ADLINKS FRÅN NELLY.COM.  


Flera av er har frågat här i bloggen och på Snapchat om klänningen jag bar på midsommar, jag länkade nämligen aldrig till den då jag själv inte hittade den på Nelly’s hemsida. Jag (eller rättare sagt Andrea) hittade den i varje fall nu! På midsommar bar jag den till slip-ons men jag planerar även att ha den en kväll i Tylösand till klackar och matchande midjeskärp. Den funkar med andra ord utmärkt att klä upp och ner!

Länk till klänningen: HÄR

2 svar till “Min midsommarklänning

  1. Louise skriver:

    Så fint. 🙂

  2. Louise skriver:

    Jag såg att du tipsade om fugde silvershampoo och nu har jag äntligen testat de och jag är så nöjd så jag vill tacka er för så bra resultat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.