Allmänt

Behöver era idéer

Just nu är jag mitt uppe i att fixa så många inlägg jag kan inför Kroatien och det kommer verkligen komma upp vissa superbra inlägg när jag är där. Det känns superkul, men jag vill egentligen bara tidsinställa om dom så allt kommer upp nu istället haha. Jag vet ju att jag kommer ha mycket blogg-virke där, men det handlar om att jag vill kunna slappna av till viss del också.

MEN, i och med att allt fokus numera ligger på Kroatien-veckan så hamnar många av inläggen som ska upp innan lite i andrahand. Det är helt enkelt svårt att hitta lika mycket inspiration när det är så många inlägg som ska göras, därför tänkte jag kolla med er hur intresset ser ut. Tycker ni jag ska köra på en frågestund som Andrea gjorde innan hennes utlandsresa? Ska jag försöka fixa något bakinlägg? Vill ni egentligen bara se ”min dag i bilder”-inlägg?
Era ord är min lag!

15 svar till “Behöver era idéer

 1. Amanda skriver:

  Min dag i bilder är ju så kul!

 2. Anonym skriver:

  Frågestund!

 3. Lina skriver:

  Hej,
  – what I eat in a day
  – dina favorit vego recept (spec grillat)
  – framtidsplaner
  där var några önskemål, hoppas du har en skön semester! 🙂

 4. Petra skriver:

  Bekännelser

 5. Guro skriver:

  Vil gjerne ha både spørsmålsrunde, min dag i bilder, masse outfits, tips til rydding av hjemmet, tips på sunne smoothie oppskrifter, tips på sunne frokost/lunsj oppskrifter 🙂

 6. Vanessa skriver:

  Bakning!

 7. Louise skriver:

  Frågestund är ju alltid superkul! Och så håller jag med om att ”min dag i bilder” är jättekul det med. Hoppas du får det bra i Kroatien!! 🙂

 8. Josse skriver:

  Min dag i bilder!! Älskar de inläggen

 9. Nellie skriver:

  ”favoritplagg” ”whats in my bag” och kanske dina tankar kring att må dåligt, som ångest, nedstämdhet eller om att lära sig att älska sig själv. Kram!

 10. Annie skriver:

  Min dag i bilder, recept och WHAT I eat in à day skulle vara roligt att läsa! Mina favo inlägg.
  Hoppas du får en härlig semester!!

 11. Hanna skriver:

  Gärna vegetariska rätter 🙂 alltså matlagningsinläggning!!

 12. Evelina skriver:

  Mer vloggar! Whats in my bag, bakning, vardagliga bilder.

 13. Hanna skriver:

  Gärna ett inlägg om universitetsstudier, vad du har tyckt, jobbigt/inte, hur är lärarna, hur är studiekompisarna osv
  Billiga middagstips för oss fattiga studenter

 14. Josefin skriver:

  Frågestund! Något inlägg om träning hade också varit kul för du skriver så sällan om det 🙂

 15. Rebecca skriver:

  ”Hur jag klär mig i sommar”, träning, listor tillbakablickar, favoritavsnitt från poddar…. Din blogg är en av mina favoriter, så inspirerande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.