Allmänt

Sommarläsning

När man inte har en podd i lurarna kan det vara väldigt avslappnande med en tidning, och jag vill verkligen pusha för Veckorevyns senaste nummer där jag och Andrea är med! Kommer ni ihåg att vi var iväg och testade sporter tidigare i somras? Det numret är alltså uppe nu! 

Såhär ser delar av det sex-sidiga resportaget ut, vi testade alltså poledance, hockey och slutligen ridning. Vi hade så sjuukt roligt verkligen! Ridning har jag ju hållt på med mycket i mina dar’, men framförallt hockey skulle jag verkligen vilja testa igen. Vill ni läsa hela artikeln så ska ni absolut införskaffa er det senaste numret av Veckorevyn, det finns att köpa i livsmedelsbutiker och kiosker i hela landet!

Sen vill jag även inflika att täckningen är betydligt sämre i år än vad den vanligtvis är, jag kan inte ens skicka sms i stugan. Så jag får passa på och uppdatera bloggen när vi är på språng, jag ska verkligen göra mitt yttersta. Jag vill i varje fall meddela att uppdateringen nog inte kommer vara så bra dom här kommande dagarna, risken finns i alla fall att det blir så!

Ett svar till “Sommarläsning

  1. Tanja skriver:

    Måste bara säga att du verkar vara SÅÅÅ himla härlig! Skrattar så mycket när jag lyssnar på era poddavsnitt. Och kommer på mig själv att le när jag kom in på din blogg. Saknar dina Youtubeklipp, speciellt bakningsklippen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.