Allmänt

Vad tycker ni om innehållet?

Det har inte gått så överdrivet lång tid och jag vet därmed inte hur stor skillnaden är ännu – men har ni märkt att jag försökt få in betydligt mer mat-inlägg på senaste tiden? Det är så väldigt många av er som efterfrågar dom typen av inlägg och jag gillar ju verkligen att laga mat, så varför inte? Det känns superkul och viktigt att kunna inspirera fler att äta vegetariskt och till vardags så lagar jag verkligen inte avancerad mat. Jag tror helt enkelt det kan passa många av er!

Jag försöker i nuläget hålla ungefär var tredje inlägg matrelaterat, sen varvar jag livsstil med bakning utöver det. Vad tror ni om den planen? Och är det något speciellt inom mat-nischen ni skulle vilja se?

17 svar till “Vad tycker ni om innehållet?

 1. Lovisa skriver:

  Ja vad roligt! Gärna tips på snabba och enkla vegetariska middagstips.

 2. Annie skriver:

  Älskar dina matinlägg då jag också älskar att laga mat! Skulle också vara kul med någon ”what I eat in a day” snart igen.

 3. C skriver:

  Jag gillar det!

 4. Bella skriver:

  Jag skulle vilja ha ett recept på en riktigt god vego-lasagne!!

 5. Lisa skriver:

  får så mycket inspiration, har precis flyttat hemifrån så jag tycker det är toppen!
  hmm, visa gärna enkla/smidiga men goda vardagsrecept som kanske inte har alltför dyra ingredienser, vegetariskt såklart!

 6. Nelly skriver:

  Älskar verkligen när du skriver om matlagning!! Mina favoriter är inlägg med vardags-mat men också festliga vego-rätter 🙂

 7. Johanna skriver:

  Hej! Får verkligen så mycket inspiration av dina mat inlägg!! Jag skulle vilja ha mer tips på typ tapas rätter/flera små mindre rätter att bjuda på vid middag med kompisar osv. Ska ha ett litet födelsedagsfirande med kompisar snart och tänkt bjuda på lite tapas liknande men har lite idé torka, vill bjuda på båda vegetariskt och lite kött.
  Tack för en bra och inspirerande blogg!!

 8. B skriver:

  Hej Mathilda!! Jag har följt din blogg länge och jag älskar din matrelaterade inlägg 😃💕
  Ser gärna mer sådant som ‘what I eat in a day’ och vecko-matsedlar!
  Kram 😃

 9. Vanessa skriver:

  Älskar dina matinlägg! Är inte vegetarian, än, men har börjat laga mer och mer vegetariskt. Tack vare dig!

 10. olivia skriver:

  låter jättebra älskar din vegetariska recept!!!

 11. Alice skriver:

  Tycker jättemycket om dina matrelaterade inlägg! 😀

 12. S skriver:

  Det skulle vara roligt om du skulle prova göra nånting raw, typ nån raw cake eller något annat!
  Kram

 13. Anonym skriver:

  Älskar alla middagstips!!

 14. Anonym skriver:

  Veckomatsedel en gång i veckan med enkel vardagsmat 😊

 15. Tilda skriver:

  Dina matinlägg är så inspirerande! Fortsätt 😊😊😊😊

 16. Alva skriver:

  Älskar att läsa om recept och mat. Tycker din blogg är grym!

 17. Frida skriver:

  Låter jättebra!! Ser fram emot det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.