Allmänt

Andrea Hedenstedt x NA-KD

Här kommer ytterligare några bilder från lunchen igår. 🙂  Första bilden är på mig, Andrea och Isabelle – bästa trion! Sen ett par bilder på mig och Andrea, vi har inte så mycket bilder tillsammans men jag tyckte dom här var riktigt fina. Slutligen en bild på hela, härliga gänget. Den togs precis kl 15.00 när kollektionen officiellt gick live!

4 svar till “Andrea Hedenstedt x NA-KD

 1. Caroline skriver:

  Vart är byxorna du har på dig ifrån? Riktigt snygga <3

 2. Felicia skriver:

  Hej! Jag är lika kort som dig och på jakt efter liknande byxor som du har på dig här, men jag hittar inga som passar min längd. Var är dessa ifrån och vilken storlek bär du? Sjukt snygga😍

 3. Rebecka skriver:

  vart kommer dina byxor ifrån? 😀

 4. Natalija skriver:

  Vart kommer de fina örhöngena ifrån? 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.