Allmänt

Lördag

Efter en ganska tidig hemgång från Halloween-festen igår så vaknade jag av mig själv strax innan tio. Jag var lite trött i kroppen, men inte bakis alls vilket var skönt. Jag tog det lugnt på förmiddagen innan jag satte mig och spelade in en Youtube-video, resultatet kommer ni få se först om ett par veckor. Det är en samarbetsvideo och därför kommer det ta lite extra tid, den måste godkännas och så innan den publiceras.

Så nu sitter jag sminkad med lockigt hår i soffan och försöker komma på vad jag vill hitta på ikväll. Ska jag och Oskar utnyttja denna oplanerade kvällen för en date-night, ska vi träffa några kompisar eller bara ta det lugnt? Dessa stora problem. 😉 Imorgon är det i varje fall farsdag och jag ska över på frukost hos pappa ganska tidigt. Det blir med andra ord ingen supersen kväll!

2 svar till “Lördag

  1. Malin skriver:

    Varför har du inte berättat att du är med i monkis senaste kampanj? COOOL <3

  2. Klara skriver:

    Vad har du på läpparna här? Mycket fint!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.