Allmänt

Planning is the key

I skrivande stund sitter jag och planerar min december-månad, och då menar jag framförallt ur ett bloggperspektiv. Jag ska självklart inte ha ett renodlat jultema här i bloggen, men det kan ju vara trevligt med några julinspirerade inlägg – eller vad säger ni? Jag tänker mig totalt fyra bakinlägg, dessa kommer komma upp på fredagar. Då kommer de upp två dagar innan varje advent och min förhoppning är såklart att ni därför ska hinna baka inför varje adventsfika på söndagarna. Så varje fredag i december kan ni alltså vänta er ett nytt bakinlägg!

Utöver bakningen så kommer innehållet varvas med matrecept, julklappsidéer och lite annat. Min fråga är egentligen om det är något ytterligare ni är sugna på att läsa? Något speciellt typ av inlägg/Youtube-video/ämne till podden? Alla tips uppskattas! 🙂

6 svar till “Planning is the key

 1. Emma skriver:

  Vad kul med julbakvideorna på fredagar!Jag älskar alla former av youtubevideos med jultema, såsom julpyntning, julhauls osv. Älskar även alla poddavsnitt där ni bara allmänt pratar om julen, det kan vara julmat, julbak, julfirande, christmas-tags, julplaner eller vad som helst! Jag inser nu att jag låter som en crazy person..men aja, mera jul! 😀 Du är bäst, puss!

 2. Ida skriver:

  Hej! Kan inte du ge tips på julklappar till nära och kära här i bloggen? Och även knåpa ihop ett inlägg med vad du själv önskar dig? Helst inom den närmaste veckan eftersom det är nu man vill önska sig saker och även börjar titta på saker till andra! Kram <3

  Tips på andra julinlägg är tex din jultradition, hur du julpyntar din lägenhet, topp 10 bästa jullåtar, 10 måsten under december månad som är kopplat till julen m.m

 3. Saga skriver:

  Var har du köpt den där almanackan?😍

 4. Lisa skriver:

  Ååhh vill se mycket jul i bloggen😍 Jullistor, julklappstips, din egna önskelista, julpynt, bak osv! I youtube väg skulle det va mysigt att se att ex du och andrea har ”julstuga” där ni slår in julklappar (kan ligga i kartonger), rimmar, dricker glögg, har tända ljus och annat juligt<333

 5. Lovisa skriver:

  Var kommer den superfina almanackan ifrån ?

 6. Rebecka skriver:

  Vill också se mycket jul! Julpynt, julklappsinslagning, kanske en ”julpynta med mig” video 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.