Matlagning

Mina 3 senaste favoritrecept

Ni brukar uppskatta mina inlägg där jag lyfter dom recept som jag blir mest nöjd med, det är ju inte alltid lätt att urskilja vad som blir bäst när jag lägger upp recept så ofta. Så här kommer mina tre senaste favoritrecept som jag vill lyfta lite extra!

Mmmm, det vattnas i munnen bara jag tänker på dessa! Dom tar lite tid, det kan jag erkänna, men resultatet är mödan värt. Receptet hittar du här: http://mathildalundqvist.se/2017/11/17/veckans-recept-mozzarellafyllda-quornfarsbiffar/

Det här är ett av mina senaste recept och flera av er kanske därmed har sett inlägget ganska nyligen. Men vad gör det, är det gott så är det gott! Dessutom är det här receptet riktigt enkelt och halloumi går ju hem hos dom allra flesta. Ytterligare ett plus i kanten får den här rätten för att den är lätt att ta med sig och går lika bra att äta kall som varm! Du hittar receptet här: http://mathildalundqvist.se/2017/11/24/veckans-recept-italienska-halloumiwraps/

Det här är en sån rätt du kan briljera med, men i själva verket är det inte alls svårt att göra den här pastarätten. Tryffelolja är den magiska ingrediensen som lyfter det här receptet! Det här kan du bjuda vilka köttis som helst på och ingen hade klagat. Receptet hittar du här: http://mathildalundqvist.se/2017/11/14/livets-tryffelpasta/

3 svar till “Mina 3 senaste favoritrecept

  1. Ellen skriver:

    Vilken är den bästa och godaste vegofärsen enligt dig? Saknar att göra rätter så som taco, köttfärssås osv men har varit lite för lat (och feg) för att ge mig in i djungeln av substitut! Soja eller qourn? Märke?

  2. Sofia skriver:

    Lagade din tryffelpasta idag! woooow så himla god! Jag skippade dock quorn, körde endast med lite extra champinjoner.
    Riktigt god rätt som kommer göras om här hemma fler gånger. Första gången jag provade tryffelolja (vit från ZETA), 10 poäng!

    1. Gud vad kul att höra! 😀 Den är riktigt god faktiskt, dessutom inte alls så svår som man kan tro!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.