Allmänt

En torsdag mitt i livet

Kanske kan ni genom att titta på dom här bilderna lista ut vad jag ska hitta på? Jag ska baka macarons – mest troligt blir det två sorter men jag är ännu inte säker på hur långt jag hinner idag. Resten får jag ta imorgon då jag hoppas ha eftermiddagen fri. Självklart kommer bilder här i bloggen sen!

Förutom bakningen ska jag träna med Frida och podda med Andrea, har ni något speciellt ämne ni skulle vilja att vi pratar om? Hör ni av er innan 13.00 idag så hinner jag se det innan vi sätter igång med inspelningen. Jag funderar på att förbereda en pest eller kolera-lista till podden, det var längesen vi gjorde det! Men annars har vi i skrivande stund inget större ämne förberett ännu. 🙂

2 svar till “En torsdag mitt i livet

  1. Hanna skriver:

    Kan ni inte köra lite hissar och dissar? Typ kläder, beteenden osv 🙂

  2. Louise skriver:

    Tips till podden: Ni kan prata om varför många av oss ofta ställer alldeles för höga krav på oss själva, t.ex. under studier på universitetet. Att kraven ofta blir så stora att det skapar stress och press (egentligen enbart från oss själva) som gör att vi har svårt att njuta av t.ex. universitetslivet. Jag känner personligen att jag behöver bli bättre på att vara nöjd med mig själv utan att behöva maxa till toppen, och att våga njuta mellan varven och ta livet lite på mindre allvar.
    Tack för en bra podd och blogg. Ser fram emot att lyssna på nästa avsnitt på tisdag. Ha en fin dag! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.