Allmänt

En speciell lördag

Dessa bilder är från i september förra året då min älskade mamma fyllde 50 år! Det var en speciell dag i familjen, men även den här helgen är speciell; Min bonusyster Line fyller äntligen 18 år!! Det betyder att vi alla i familjen på mammas sida är myndiga vilket såklart är väldigt kul. Framförallt för Line som har varit sist ut. 😉 Hon fyllde egentligen år igår och jag antar att både hon och Rebecka kommer vara ganska sega idag från gårdagens utgång. Själv så gick man och la sig innan elva igår efter att ha hämtat pizza haha, både jag och Oskar var supertrötta. Men ikväll är det på’t igen för småtjejerna; först ska vi ha en födelsedagsmiddag på Berns Asiatiska och sen ska jag ut med dom – det ska bli så sjukt kul alltså!! Jag har knappt varit ute med Rebecka sen hon blev 18 och jag har ju såklart aldrig varit ute med Line!

2 svar till “En speciell lördag

  1. Elin skriver:

    Vart gick ni ut? Behöver tips på bra ställen för folk som precis blivit myndiga

    1. Det blev till slut ingen utgång! 😛 Men vad jag vet så är typ Colloseum, F12 och Sense de ställen man har störst chans att komma in på!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.