Om

Om oss

Vi som arbetar med den här sidan vill dela med oss av våra egna erfarenheter.

Vi har arbetat länge med att arrangera events, fester och tagit hand om catering till både större tillställningar och mindre, mer intima sådana. Genom åren har vi sett hur utveckling gått framåt och där både mat och service tagit stora kliv i helt rätt riktning. Det är något vi är stolta över då vi, i allra högsta grad, varit i framkant gällande detta. Vår erfarenhet ska vara din vän, det är målet.

Har du ordnat en fest någon gång? I så fall vet du säkerligen att det har varit ganska krävande. De som ordnar en fest utan någon planering kommer obönhörligen att landa platt på magen och se att festen inte blir särskilt lyckad. Ju mer och bättre man planerar, desto bättre lyckas man i slutändan.

Drivs med kärlek

Samtidigt så handlar det även om att det spontana måste få utrymme. En alltför uppstyrd tillställning kan skapa en stelhet och en formell känsla som gör att gästerna hålls i ett strypkoppel. Man vågar inte släppa loss och som värd/värdinna så bör man alltid vara flexibel. Har man en planering så behöver den inte följas slavisk i alla lägen. Vissa punkter kan strykas under kvällens gång och där det spontana med fördel kan sippra in och skapa det där unika och personliga. Mat och dryck är emellertid undantaget från detta: där har man sällan råd att chansa, utan i de frågorna bör serveringen ske på de tider man bestämt.

Vad ska du tänka på när du ska ordna en fest, vilka missar får du inte göra och hur ska du lyckas skapa den där tillställningen som alla tittar tillbaka på genom ett rosa skimmer? Vi har svaren! Välkommen till vår sida.

Kunskapsrik

Vårt mål är att dela med oss inlägg fullt med kunskap och erfarenheter.

Engagerad team

Vi strävar att skriva de bästa inläggen för att inspirera våra läsare.

Enkel läst

Vi ser till att allt vi skriver är uppväckande och enkelt läst.