Hem » Blogg » Smart att hyra buss i Uppsala

Smart att hyra buss i Uppsala

Ett smidigt sätt att frakta en stor grupp människor är med buss. Den är relativt miljövänlig då många åker i samma fordon. Dessutom kan bussen ta passagerarna hela vägen från dörr till dörr.

Så var det äntligen dags att åka på författarkryssning. Bokklubbens mest bokade aktivitet. Vanligtvis brukade deltagarna ta sig till terminalen i Stockholm för egen maskin. Detta ledde till att några av de äldre medlemmarna inte vågade åka.

Därför hade medlemmarna gemensamt bestämt att de i år skulle hyra buss i Uppsala. Deltagarna skulle betala en liten summa för transporten och bokklubbens kassa ta resterande kostnad. Den skulle avgå från busstorget och ta dem hela vägen till terminalen där kryssningsbåten låg och väntade.

Hyra buss i Uppsala nästa år igen

Den här gången blev det fullbokat på en eftermiddag och de beslutade sig för att boka en extra buss.

Ett plus, som ingen räknat, med var att taxfree-beställningarna togs direkt ner till bussen och inte syntes till igen innan det var dags att kliva av bussen i Uppsala. Det var många glada över då det gav möjlighet att handla hem lite extra till högtiderna framöver.

Resan blev en succé. Alla som inte haft möjlighet att själva ta sig till Stockholm var lyckliga över att äntligen kunna följa med och lyssna på sina favoritförfattare. Kanske även få prata några ord med dem vid signeringen av senaste boken.

Att de även fick njuta av den goda maten och trevligt sällskap med de andra resenärerna var helt idékläckarnas och bussbolagets förtjänst. Läs mer om buss uthyrning på denna hemsida: https://www.hyrabussuppsala.se/