Hem » Blogg » Starta din egen tradition

Starta din egen tradition

Vill du ha något riktigt färskt och gott till middagen? Något som dessutom känns lite speciellt och roligt att handla? Då kan det vara ett tips att söka upp fiskbilen när den finns nära dig.

Vad är egentligen en tradition för dig? Kanske är det något som du gör på en speciell högtid? Eller har du till och med egna högtider som du har skapat traditioner till? En tradition är att ta in en julgran till julafton och klä den. Men hur du gör detta och med vem är ytterligare något som spär på din tradition vid julen.

Om du tycker att traditioner och högtider är extra roliga så kan du skaffa en kalender där alla speciella firanden står. Det finns ju kanelbullens dag, semlans dag och en hel del andra dagar som du kan välja att anamma. Så om du vill så kan du fira något varenda dag, i stort sett. Även sådant som du själv har hittat på.

Du bestämmer vad som är lyx

Idag går det att få tag i vad du vill, när du vill. Det kan kännas lite trist att inte ha de där speciella tillfällena, som när det är kräftpremiär till exempel. Men det är där som du kan vara klurig och hitta egna högtider och traditioner. Vad sägs om att ha som tradition att alltid söka upp en fiskbil varje torsdag, den första veckan i månaden? Traditionen kan vara att du köper något riktigt gott och delar med familjen.